Apa itu DIABETES (Kencing Manis) ? Kencing Manis merupakan sejenis penyakit yang dapat dicirikan dengan keadaan hiperglisemia (tinggi kandungan glukosa dalam darah), terutamanya selepas pengambilan makanan, pada penghidapnya. Apakah ubat kencing manis yang paling berkesan dan mujarab? Apa kata anda cuba ubat herba Klinax Organik ! Ye ! Terdapat banyak ubat kencing manis di pasaran dan ubat herba Klinax Organik adalah salah satu ubat yang mujarab dan berkesan.

Klinax Organik

Tanda-Tanda Penyakit Kencing Manis

Beberapa tanda-tanda dan gejala-gejala lain boleh menandakan bermulanya diabetis seperti berikut:

 1. Sering dahaga dan sering perlu minum air
 2. Sering ketandas
 3. Terasa badan lemah
 4. Berat badan turun dengan cepat
 5. Penglihatan semakin kabur
 6. Terasa pening kepala
 7. Kadang-kala pengidap kencing manis tidak menunjukkan sebarang tanda. Hanya dengan pemeriksaan doktor dapat menunjukkan dan mengesan kencing manis pada peringkat awal. Bagi mereka yang berisiko tinggi, mereka perlu menjalani pemeriksaan untuk mengesan kencing manis sekali setiap tahun

Jika panyakit diabetes atau kencing manis sudah sampai tahap kronik, kos untuk rawat penyakit tersebut adalah tinggi. Contoh, kos untuk merawat masalah buah pinggang (rawatan dialisis) adalah RM2400 sebulan. Ia amat membebankan.

Oleh itu, rawatan pada peringkat awal penyakit kencing manis adalah amat penting sebelum ia menjadi teruk. Anda perlu dapatkan penyelesaian supaya paras gula dalam badan anda berkurang.

Memperkenalkan Klinax Organik

Klinax Organik dibuat berasaskan 100% pokok belalai gajah. Ia 100% semulajadi tanpa bahan kimia berbahaya. Klinax membantu pankreas hasilkan insulin secara normal supaya gula dalam badan dapat ditukar menjadi tenaga. Ini penting supaya gula dalam badan tidak terkumpul dan sentiasa berada pada paras normal.

Klinax Organik adalah produk kesihatan untuk membantu pesakit diabetes atau kencing manis menurunkan paras gula dalam badan. Tidak seperti produk kesihatan yang lain, Klinax Organik adalah 100% berasaskan  pokok herba yang ditanam secara semulajadi dan terbukti berkesan mampu  menurunkan paras gula dalam badan.

 

Klinax Organikubat-kencing-manis-gambarubat-kencing-manis-gambar-2

Siapakah yang mesti mencuba Klinax Organik ?

 1. Mereka yang menghidap penyakit diabetes atau kencing manis
 2. Mereka yang berisiko menghidap kencing manis, yakni mempunyai  paras gula tinggi dalam badan, iaitu paras 6 dan ketas (paras gula sebelum makan atau minum)
 3. Mereka yang mengalami kebas dijari tangan dan kaki akibat darah yang tidak mengalir dengan betul
 4. Mereka yang sering rasa lesu dan letih
 5. Mereka yang mempunyai masalah luka lambat sembuh
 6. Mereka yang terpaksa mengambil suntikan insulin setiap hari
 7. Mereka yang mengalami masalah penglihatan semakin buruk akibat paras gula yang terlalu tinggi
 8. Mereka yang mengalami masalah jari semakin hitam dan tidak berfungsi

Apa Kata Orang ? (Testimoni)

 1. Lesu mula hilang dan paras gula turun dari 9 kepada 5.6

screenshot_2016-02-17-09-47-35-2screenshot_2016-02-17-09-49-10-2

2. Badan rasa lebih bertenaga !

screenshot_2016-02-26-16-18-00-2fdsfdsf

3. Luka di kaki dah makin kering, paras gula mula turun

screenshot_2016-03-04-20-12-00-2screenshot_2016-03-04-20-14-22-2

Jadi apa tunggu lagi ? Lebih baik mencuba dari berputus asa. Selagi kita mampu untuk berusaha Tuhan akan sentiasa membantu kita. Inn Shaa Allah dengan produk ini penyakit anda berkurangan dari sebelum ini. Jom cuba Klinax Organik

Kaedah Pembelian Klinax Organik

Sila ikuti langkah dibawah untuk membuat pembelian Klinax Organik !!!

1. Penuhkan borang yang disediakan dibawah dan sila pastikan anda mengisi ruang yang bertanda (*) dengan betul.

[ninja_forms id=5]

2. Kemudian sila buat pembayaran di nombor akaun yang tertera di bawah ini dan emelkan bukti pembayaran anda ke [email protected]. Sila pastikan emel yang di isi pada borang sama dengan emel yang digunakan untuk menghantar bukti pembayaran.
 • MAYBANK: No Akaun: 104124070365 (ALIEF IQMAL HAQIM)

3. Bayaran boleh buat dibuat melalui Cash Deposit Machine (CDM), ATM Transfer atau Online Banking. Jika CDM di tempat anda tidak terima RM1, sila buat bayaran dalam gandaan RM10, dan pihak kami akan pulangkan baki duit anda ketika pos Klinax Organik.

4. Jika anda guna Online Banking, sila masukkan emel [email protected] supaya mudah untuk pihak kami membuat semakan pada bayaran anda.

Contoh Pesanan:

 • Jika anda ingin membeli 2 botol Klinax Organik dan anda tinggal di Sabah / Sarawak. Botol Klinax RM58 + RM11 (Poslaju untuk Sabah Sarawak). Jumlah semuanya RM69.
 • Jika anda ingin membeli 1 botol Klinax Organik dan anda tinggal di Semenanjung Malaysia. Botol Klinax RM34 + RM7 (Poslaju untuk Semenanjung Malaysia). Jumlah semuanya RM41.

ATAU;

Anda boleh WhatsApp sahaja nombor tertera untuk pembelian Klinax Organik:

catsTerima Kasih kerana menggunakan Klinax Organik dan teruskan menyokong produk kami.