in , ,

Jadual Gaji 2017 Kakitangan Awam/ Kerajaan

Tarikh Pembayaran Gaji 2017 Kakitangan Awam. Bila tarikh pembayaran gaji kerajaan tahun 2017? Untuk pengetahuan anda, Jabatan Akauntan Negara Malaysia (ANM) telah mengeluarkan surat pekeliling mengenai pembayaran gaji tahun 2017 bagi kakitangan awam. Jadual Pembayaran Gaji 2017 Kakitangan Awam / Kerajaan mengandungi tarikh / bulan / hari pembayaran untuk rujukan anda semua. Semakan gaji bulanan kakitangan awam Malaysia boleh dibuat secara online di e-penyata gaji. Berikut adalah Jadual Gaji 2017 Kakitangan Awam yang dapat dikongsikan pada anda semua bagi membantu anda dalam merancang bajet dalam kehidupan seharian anda.

Jadual Gaji 2017 Kakitangan Awam

Jadual Gaji 2017 Kakitangan Awam : Tarikh Dan Hari

Berikut adalah tarikh pembayaran gaji bagi tahun 2017. Untuk pengetahuan anda gaji kakitangan sektor awam dibayar sebulan sekali. Maklumat yang dikongsikan adalah bulan, tarikh, hari dan catatan bulan terbabit.

POST MENARIK  Keputusan Badminton Sukan Olimpik Rio 2016

Kebanyakkan hari pembayaran gaji adalah pada hari Khamis. Pembayaran gaji diawalkan untuk beberapa bulan disebabkan oleh perayaan utama di Malaysia.

Jadual Gaji 2017 Kakitangan Awam

Tarikh pembayaran gaji masih tertakluk kepada pindaan semasa oleh ANM dan sebarang perubahan akan dimaklumkan dari masa kesemasa.

Semakan Penyata Gaji Online Kakitangan Awam

  • Kakitangan Awam juga boleh membuat semakan penyata gaji secara online di SINI

Semoga Jadual Pembayaran Gaji 2017 Kakitangan Awam ini dapat memudahkan Penjawat Awam / Kerajaan dalam merancang perbelanjaan isi rumah dalam keadaan ekonomi yang kian mencabar ini.

(Visited 2,496 times, 7 visits today)

One Ping

  1. Pingback:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Keputusan Pilihan Raya Gabenor Jakarta 2017

Keputusan Anugerah MeleTOP ERA 2017 (AME) Senarai Pemenang

Keputusan Anugerah MeleTOP ERA 2017 (AME) Senarai Pemenang